mandag den 24. juni 2013

Luftig mode i naturmaterialer

Haugland Collection har specialiseret sig i modetøj af naturmaterialer som hør samt uld og bomuld.

– Når først sommerens varme melder sig, er tøj af hør behageligt og luftigt. Det tempererer godt, giver et naturligt velvære og er blødt og rart at have på kroppen, siger Kristian Haugland.

Han etablerede for få år siden Haugland Collection, der nu forhandles i modebutikker over hele landet. I kollektionerne tages der udgangspunkt i de gamle håndværksmæssige traditioner blandet med helt nyt design.

Det gælder også i forårets og sommerens kollektion, hvor der både er romantik og spansk inspiration.

Der er tale om enkle og klassiske modeller med stor vægt på detaljer, der giver tøjet dets unikke præg. Farvevalget i kollektionen af hør er meget enkelt. Det er råhvid, sort, varmbrun og naturhør. Det giver muligheder for utallige kombinationer sammen med et tørklæde eller Haugland Collections egne t–shirt i 12 farver, fremstillet af en meget fin bomuldskvalitet.

Kollektionen fra Haugland Collection består af bukser, nederdele, kjoler, toppe og overdele af både stof og strik. Derudover er der også tilbehør som bælter, støvler og sandaler.

– Tøjstilen er for den modne pige, som sætter pris på, at materialerne har lang levetid, for tøjet bliver let en elsket klassiker, der kan passe sammen med meget tilbehør, siger Kristian Haugland.

Oplysninger om nærmeste forhandler på www.hauglandcollection.dk
–––––––––––––––––––––––––––––

Billedtekster

Foto 1:
Haugland Collection benytter hør i både den nye, romantiske cardigan og de spansk inspirerede bukser.
I den hvide cardigan, som dels er vævet og dels strikket, er hør kombineret med bomuld i den strikkede del. Cardiganen fås i offwhite og naturhør.
De lette og elegante bukser i et hundrede procent hør bindes med smarte bælter omkring anklerne og om livet.
Sammen med den hvide cardigan ses på billedet en af Hauglands bomulds t–shirts.
Sandalerne består af naturmaterialerne grov hør og nubuck. De er håndlavede på en lille skofabrik, specielt til Haugland Collection. Sandalerne fås i to modeller, dels den viste lave model og en højere, der snøres som en støvle.

Foto 2:
Mermaid kalder Haugland Collection denne nederdel, som også fås i en kortere udgave. Den er i et hundrede procent hør lige som den nye, rummelige bluse, der bindes med sløjfer på ærmerne. Knapperne i blusen er fremstillet af horn.

Foto 3:
Der bliver benyttet naturmaterialer helt ned i de små detaljer i den nye kollektion fra Haugland Collection.
Ikke blot er hat, skjorte og bukser et hundrede procent hør. Den lette og luftige skjorte har meget elegante knapper, fremstillet af perlemor. I bukserne er der brede bæltestropper med knapper fra gevirer.
Bæltet er med nubuck foran og strikket hør bagpå.
Hatten er også i ren hør og pyntet med en lille blomst af tynde hørbånd. Den lidt ellipseformede hat fås udover den viste også i de fire hørfarver offwhite, brun, sort og naturhør.
––––––––––––––––––––

De medfølgende fotos kan downloades i høj opløsning fra adressen http://www.pressebureauet.dk/index.dsp page=134#
 

Læs mere her

tags: downloade, roman,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar